27 - 28 - 29
NOVEMBER 2022

Fontan Elektromobil

Wat is nieuw?

Anders dan bij warme foggers wordt de kiemremmer niet verwarmd. Hierdoor kunnen zelfs zeer brandbare producten veilig toegepast worden en stijgt de damp niet naar het dak van de loods. Koudvernevelaars hebben geen invloed op de temperatuur van de loods waardoor de aardappelen rustiger blijven na een toepassing. Alle onderdelen werden zorgvuldig gekozen en intensief getest in functie van de nieuwe kiemremmers. Dit volledig nieuw ontwikkelde toestel is uitgerust met een in de hoogte verstelbaar richtbaar statief zodat de kiemremmer prefect verdeeld kan worden in medium tot grote loodsen.

 

Wat is de meerwaarde voor de gebruiker?

De Elektromobil is zeer eenvoudig (dummy proof) en kan zelfstandig werken, zelfs zonder supervisie, waardoor automatiseren mogelijk is. Hierdoor bekomt men een aanzienlijke tijdswinst. Het starten en stoppen van een toepassing gebeurt onmiddellijk en zonder vertraging. Er zijn geen ingewikkelde procedures nodig wanneer men van kiemremmer verandert. De Elektromobil verbruikt slechts 3 kW waardoor het inzetbaar is in elke loods zonder bijkomende elektrische voorzieningen, geconditioneerde perslucht is niet nodig.

 

Wat is de meerwaarde voor verdere verduurzaming en professionaliseren van de aardappelbranche?

Dankzij de doorgevoerde innovatie maakt de Elektromobil het mogelijk om de nieuwe kiemremmers op een eenvoudige, doeltreffende én brandveilige manier toe te passen. Ondanks het lage energieverbruik haalt de Elektromobil hoge debieten waardoor het behandelen van medium tot grote loodsen in vrijwel alle omstandigheden mogelijk wordt. De Elektromobil is een polyvalent, compact én betaalbaar toestel.

 

Meer info over exposant

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Instellingen wissen