24 - 25 - 26
NOVEMBER 2024

VHM Box Logisitics

Wat is nieuw?

VHM introduceert op de Interpom VHM Box Logistics: een modulair systeem voor geautomatiseerde kistenlogistiek. Met shuttles, liften, draaitafels, rollenbanen en doorvoerbanen kan een heftruckvrije routing van de kist op maat worden samengesteld. Deze oplossing sluit naadloos aan op VHM’s bestaande box & bigbag machines (voor legen, vullen, draaien, kantelen, stapelen etc.). VHM bewijst zich hiermee de aangewezen partner in de complete kistenlogistiek.

 

Wat is de meerwaarde voor de gebruiker?

Kistenhandling is een kritieke schakel in de aardappelketen. Bedrijven die hun kistenhandling willen optimaliseren, vinden in VHM een betrouwbare specialist die het spel volledig beheerst. VHM Box Logistics is een bewezen alternatief voor de heftruck. Meerwaarde: meer controle, inzicht en continuïteit, minder arbeid en niet langer heen en weer rijden met lege kisten.

 

Wat is de meerwaarde voor verdere verduurzaming en professionaliseren van de aardappelbranche?

VHM Box Logistics is een stap richting een heftruckvrij bedrijf. Het elimineren van de kistenbottleneck in het bedrijfsproces met flexibele en mobiele kistenlogistiek maakt het bedrijfproces ‘leaner & cleaner’.

 

Meer info over exposant