27 - 28 - 29
NOVEMBER 2022

AGRISTO

Exposantenlijst 2022

AGRISTO

Van aardbruine knol tot goudgele friet: Agristo is zot van aardappelen. Al sinds 1986. Toen een bescheiden familiebedrijf in diepgevroren aardappelproducten, vandaag een wereldspeler. Zelfde waarden, groeiende cijfers. Meer dan 540 klanten in 130 landen krijgen voor hun private label de beste kwaliteit, de mooiste verpakking, de snelste levertijd en de meest efficiënte logistieke ondersteuning.
Onze voorgebakken frietjes, krokante kroketjes en andere aardappelproducten zijn authentiek. Maatwerk én een jaarlijkse capaciteit van 800.000 ton afgewerkt product? Jawel, Agristo levert goesting en gezelligheid dankzij een bewust duurzame volautomatisering. Van pootgoed tot distributie, van klantenservice tot marktonderzoek: meer dan 1000 “Potatoholics” houden onze vier hightech vestigingen in België en Nederland recht.
Een knapperig kroketje met vijfsterrenreview, een frietwafel in ecologische verpakking of een nieuwe dipper om duimen en vingers bij af te likken … In retail en foodservice gaat Agristo voor honderd procent smaak en sfeer.

Website
Productgroep
FROZEN PRODUCTS, SEED POTATOES, PROCESSING
Website Catalogus
Productgroep
FROZEN PRODUCTS, SEED POTATOES, PROCESSING

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Instellingen wissen