24 - 25 - 26
NOVEMBER 2024

VAN DER PEET

Exposantenlijst 2022

VAN DER PEET

Van der Peet verkoopt en produceert carrosserieën en trailers voor losgestorte producten. Door ons brede assortiment en maatwerk producten, kunnen wij voor bijna ieder te vervoeren losgestort product een passende oplossing leveren. Naast het ontwerpen en bouwen van nieuwe Van der Peet bandlossers verkopen wij ook bandlosser occasions. De bandlosser is ontworpen voor het vervoeren van losgestorte producten zoals; aardappelen, uien, bonen, graan en wortelen. Het laden van de bandlosser gebeurt via de bovenkant. Desgewenst is er een valmat bevestigd in de trailer, om valbeschadiging te voorkomen tijdens het laden van kwetsbare producten. Het lossen gebeurt via de schuif aan de achterkant van de trailer, door middel van de transportband. De transportband wordt aangedreven middels een elektrisch aangedreven trommelmotor.

Productgroep
Transport, Overige
Merk
BELT-TRAILERS, ONDERLOSSERS, BANDWAGEN, VAN DER PEET, PACTON, STAS, KOLIBRI, FLOOR, BANDLOSSER OCCASIONS
Shape Created with Sketch.
Productgroep
Transport, Overige
Foto's
Producten
Nieuws
01/11/2022

Wie veel met bandlossers werkt, zal het bekend voorkomen. Je bent bezig met lossen en steeds moet je je werk onderbreken om de motor van de transportband in- en weer uit te schakelen. Bijvoorbeeld als je de trailer moet lossen in kisten. Kist plaatsen, van je heftruck af, motor aanzetten en weer uit, je heftruck op en de kist op z’n plaats zetten. En dat zo’n 25 tot 30 keer per trailer. Dat kost enorm veel tijd!

01/11/2022

Afgelopen zomer heeft Van der Peet opnieuw twee gebruikte bandlossers gerestyled. Een daarvan was bestemd voor Wim Voorbeijtel Transport; de ander ging naar de firma Heidesand RWG. Beide bandlossers zijn volledig opgeknapt en gespoten in de bedrijfskleuren van beide klanten.

Merk
BELT-TRAILERS, ONDERLOSSERS, BANDWAGEN, VAN DER PEET, PACTON, STAS, KOLIBRI, FLOOR, BANDLOSSER OCCASIONS

Contacteer ons!