27 - 28 - 29
NOVEMBER 2022

Corda Invicta

Wat is nieuw?

Met tot 30% minder olie-inhoud, 15% minder fabrieksvoetafdruk, hygiënisch en veilig design en onderhoudsarm band- en pompsysteem, is de Corda Invicta SLANK, STERK, VEILIG en DUURZAAM. Vertrouwde technologie is opnieuw ontworpen, nieuwe technologie is verwerkt.

 

Wat is de meerwaarde voor de gebruiker?

Kleine voetafdruk Slimme engineering en innovatief industrieel design hebben de fabrieksvoetafdruk aanzienlijk verminderd met minimaal 15%.  30% minder olie Dankzij een compacte bakpan en een uniek nieuw oliecirculatiesysteem heeft de Corda fryer 30% minder olie-inhoud in vergelijking met andere modellen in zijn soort.  Minimale slijtage De volledig metalen riem van de CORDA Invicta met geïntegreerde kettingschakelconstructie elimineert plasticvervuiling, zorgt voor een perfecte productkwaliteit en minimaliseert slijtage.  Lange levensduur De rolbandondersteuning en de unieke circulatiepomp verminderen wrijving en slijtage en zorgen voor een langere levensduur.  Verhoogde veiligheid De Kiremko CORDA Invicta beschikt over een geïntegreerd vuilverwijderingssysteem, stoomdeken en automatische brandblussing. Dit houdt uw productielijn, fabriek en mensen veilig.

 

Wat is de meerwaarde voor verdere verduurzaming en professionaliseren van de aardappelbranche?

Veilig en toch praktisch  De dampemissies zijn verminderd dankzij het volledig gesloten systeem. De binnenkant is echter veilig en gemakkelijk toegankelijk dankzij de geïntegreerde kap en het onderste besturingssysteem.  Minder chemicaliën  Dankzij het hygiënische ontwerp, van binnen en van buiten, heeft de Kiremko CORDA Invicta minder reinigingstijd en minder reinigingsproducten nodig in vergelijking met zijn concurrenten.  Hoge kwaliteit, lage energie  Door 30% minder olie-inhoud, heeft de CORDA Invicta ook een zeer korte doorlooptijd. Dit garandeert productperfectie, terwijl er minder energie wordt verbruikt.

Meer info over exposant

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Instellingen wissen