27 - 28 - 29
NOVEMBER 2022

HUMIGATOR DFS.com

Wat is nieuw?

ZIEKTE VRIJE aardappel opslag  ENKEL MET WATER GEBRUIK= www.Humigatordfs.com makelijk te installeren en geen onderhoud.

De Humigator, ontwikkeld door Idaho Hydro Tech, is een luchtwasser die de bewaarlucht desinfecteert én bevochtigt . De humigator stopt de verspreiding van zilverschurft, zwarte stip en andere door de lucht overgedragen ziekten en bevochtigt het tot optimale niveaus - meer dan 95% relatieve vochtigheid (RH), terwijl het waterverbruik en stilstaand water wordt geminimaliseerd.

De Humigator circuleert de lucht samen met het ventilatiesysteem van het gebouw. Lucht passeert de luchtwasser, gaat door een reeks dramatische drukveranderingen en vermengt zich met verneveld water. Deze kleine waterdruppeltjes bewegen met hoge snelheid en vangen de deeltjes en ziekteverwekkers in de lucht op. Het vuile water scheidt zich van de nieuw gereinigde en bevochtigde lucht. Deze schone, vochtige lucht wordt terug in het plenum geblazen en het vuile water wordt afgevoerd zodat het gemakkelijk kan worden afgevoerd.

De Humigator kan worden gebruikt voor opslagfaciliteiten tot 250 ton zonder ventilatie en zonder klimatisatie.
Het grote voordeel van deze luchtwasser: door de hoge luchtvochtigheid in de bewaring (tot 98%), is er potentieel geen gewichtsverlies is.

 

Wat is de meerwaarde voor de gebruiker?

Ziekte vrije opslag in aardappelen 5 tot 10% meer opbrengst ,geen krimp.

 

Wat is de meerwaarde voor verdere verduurzaming en professionaliseren van de aardappelbranche?

ZONDER CHEMIE , enkel met water en HUMIGATOR DFS.com meer en langer opslag, met minder ziektes, en meer kg vaste mooie aardappelen verkopen.

Meer info over exposant

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Instellingen wissen