27 - 28 - 29
NOVEMBER 2022

Vecoclip

Wat is nieuw?

Vecoclip is een gepatenteerd eenvoudig en innovatief systeem voor hygiënische bekabeling in de voedingsindustrie. Hierbij heb je geen spanbandjes meer nodig om uw kabels te bevestigen, waardoor het kabeltraject sneller te poesten is. Bacteriën en micro-organismen hebben hierdoor geen schuilplaats meer. Het gamma bevat kabelprofielen en kabelladders.

 

Wat is de meerwaarde voor de gebruiker?

Bacteriën en micro-organismen hebben geen schuilplaats meer. Doordat de draden kunnen bewegen in het vecoclipprofiel of de kabelladder, kunnen de productresten tussen de kabels weggespoten worden. De kabels kunnen sneller gemonteerd worden. Bij wijzigingen kan snel een nieuwe kabel aangebracht worden zonder het verwijderen van de andere kabels of bevestigingsmiddelen. De kabels kunnen uit het profiel genomen worden om ze afzonderlijk te reinigen. De profielen en ladders bevatten geen kruisverbindingen waarin productresten opgehoopt kunnen worden, zoals bij vele kabelgoten of kabeldraagsystemen het geval is.

 

Wat is de meerwaarde voor verdere verduurzaming en professionaliseren van de aardappelbranche?

Door het gebruik van Vecoclip profielen en kabelladders bekom je een hygiënisch kabeltraject die sneller bekabeld en gepoetst kan worden. Hierdoor krijg je een sterk verbeterde hygiëne in uw productie ruimte. Doordat deze sneller te poetsen zijn dan de traditionele systemen, spaar je tijd uit.

Meer info over exposant

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Instellingen wissen