27 - 28 - 29
NOVEMBER 2022

EVA - Easy Virtual Assistant

Wat is nieuw?

Eva is de nieuwe slimme assistent wizard van Croptimiz-r; het nieuwste automatiseringssysteem van Mooij Agro. Met de krachtige combinatie van EVA en Croptimiz-r spelen telers en bewaarders van gewassen sneller, makkelijker én beter in op veranderende omstandigheden tijdens het bewaarseizoen. EVA navigeert gebruikers door het hele Croptimiz-r-systeem en toont daarbij alleen de informatie die op dat moment nodig is. Deze unieke feature zorgt voor een duidelijk overzicht en een gebruiksvriendelijk systeem.

 

Wat is de meerwaarde voor de gebruiker?

In de ontwikkeling van EVA stond het gebruiksgemak van telers in elke stap centraal. Kennis van aardappeltelers en van onze engineers werd gebundeld in één slimme assistent. De wizard bevat een interactieve handleiding en vereenvoudigde set-up mogelijkheden. EVA helpt de bewaarder bij de start van het bewaarproces met het instellen van de optimale basisinstellingen. En gedurende het hele bewaarseizoen staat EVA voor de bewaarder klaar met de juiste informatie over de settings, op het juiste moment. De bewaarder heeft zo altijd informatie bij de hand over de actuele situatie in de bewaarplaats en kan daar snel op acteren, zonder hulp van derden.

 

Wat is de meerwaarde voor verdere verduurzaming en professionaliseren van de aardappelbranche?

Met de Croptimiz-r en EVA optimaliseren telers hun bewaarprocessen voor een zo goed mogelijk bewaarresultaat en voor een zo efficiënt en zuinig mogelijk proces. Dit resulteert ook in minder energiekosten- en verbruik. En hoe sneller telers bewaarinstellingen aanpassen aan de veranderde omstandigheden, hoe beter de kwaliteit van de aardappels blijft. Hoe hoger de kwaliteit van de aardappels, hoe minder aardappels er weggegooid hoeven te worden. Ook dat is duurzaam en goed voor commercie.

Meer info over exposant

Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Instellingen wissen