28 - 29 - 30
NOVEMBER

Food Pilot wordt 10 jaar: wat kan de proeffabriek in Melle voor de aardappelverwerkende industrie betekenen?

Full program

Food Pilot wordt 10 jaar: wat kan de proeffabriek in Melle voor de aardappelverwerkende industrie betekenen?

Nathalie Beernaert, ILVO

Monday 29 November 2021
icons8-watch Created with Sketch. 16:30-17:00
Seminar Room (hall 6)

"De Food Pilot is een testcentrum in Melle dat recent zijn 10 jarig bestaan mocht vieren. Het testcentrum, opgericht door ILVO en Flanders’ FOOD, ondersteunt voedingsbedrijven van idee tot eindproduct. De begeleiding omvat het verlenen van advies, het uitvoeren van analyses en het voorzien van processing mogelijkheden op pilootschaal.
De presentatie zal een overzicht geven van de testmogelijkheden in de Food Pilot die relevant zijn voor de verwerking van groenten en aardappelen. Enkele projecten en succesverhalen zullen ter illustratie worden toegelicht."

Back Add to my program Add to calendar 2021-11-29 16:30 2021-11-29 17:00 Food Pilot wordt 10 jaar: wat kan de proeffabriek in Melle voor de aardappelverwerkende industrie betekenen? Seminar Room (hall 6)

Gelijkaardige events

icons8-watch Created with Sketch. 11:00-11:30 Seminar Room (hall 6)
Belpotato, de brancheorganisatie voor de Belgische aardappelketen

Steven De Cuyper Belpotato

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 11:30-12:00 Seminar Room (hall 6)
De impact van klimaatverandering op aardappelteelt in België

Sarah Garré ILVO

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 12:00-12:30 Seminar Room (hall 6)
Een inkijk in de laatste ontwikkelingen van de hybride aardappel

Jolien Swanckaert Aardevo

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 12:00-12:30 Seminar Room (hall 6)
Een nieuw waarschuwingsmodel voor alternaria

Pieter Vanhaverbeke CPA

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 12:00-12:30 Seminar Room (hall 6)
Een groen vaccin tegen de aardappelplaag

Geert Haesart UGent

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 12:30-13:00 Seminar Room (hall 6)
Hoever staan we met de vitaliteitstest voor pootgoed ?

Johannes Ransijn NAK

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 12:30-13:00 Seminar Room (hall 6)
Wat is er nieuw binnen WatchITgrow ?

Jürgen Decloedt VITO

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 12:30-13:00 Seminar Room (hall 6)
Kiemremming in het post CIPC tijdperk

Kürt Demeulemeester INAGRO

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 14:00-14:30 Seminar Room (hall 6)
Europa’s ambities in de Farm to Fork strategie: wat betekent het voor de aardappelsector?

Joris Relaes ILVO

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 14:30-15:00 Seminar Room (hall 6)
Het verbruik van aardappelen tijdens de coronapandemie

Kris Michiels VLAM

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 15:30-16:00 Seminar Room (hall 6)
Restaarde (tarragrond) contaminatievrij terug naar de akker – onderzoek naar geschikte hittebehandelingsprocessen

Steven Van Campenhout Flanders’Food

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 15:00-15:30 Seminar Room (hall 6)
Alternaria sneller opsporen dankzij sensoren, drones en artificiële intelligentie: hoe goed werkt het (al)?

Ruben Van De Vijver en Jonathan Van Beek ILVO

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 15:00-15:30 Seminar Room (hall 6)
Ziekten en plagen in aardappel en hoe ze te bestrijden: een update door de plantendokters van het ILVO Diagnosecentrum voor planten

Johan Van Vaerenbergh ILVO

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 15:00-15:30 Seminar Room (hall 6)
Restaarde (tarragrond) contaminatievrij terug naar de akker – onderzoek naar geschikte hittebehandelingsprocessen

Steven Van Campenhout Flanders’Food

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 15:30-16:00 Seminar Room (hall 6)
Op zoek naar afzetkanalen voor uw aardappelreststromen? De nieuwe B2BE facilitator kan u helpen!

Hilde Muylle (ILVO), Jasmine Versyck (B2BE facilitator), Julie Peeters (VLAIO)

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 15:30-16:00 Seminar Room (hall 6)
Belgian Fries Pilot, nieuwe frituurlijn bij VEG-i-TEC

Maarten Uyttebroek (Flanders' Food) & Imca Sampers (Ugent)

More info Add to my program
icons8-watch Created with Sketch. 16:00-16:30 Seminar Room (hall 6)
Klimaatmaatregelen op maat van aardappeltelers: eerste pilootboeren laten bedrijf ‘scannen’ door Klimrek

Veerle Van linden / Anne-Sophie Sacré ILVO

More info Add to my program

Necessary cookies (necessary for the correct functioning of the website)


Only accept selected cookies | Delete settings