27 - 28 - 29
NOVEMBER

ILVO - VITO REMOTE SENSING

Exhibitors 2021

ILVO - VITO Remote Sensing

ILVO en VITO Remote Sensing hebben beide jarenlange ervaring in digitale gewasmonitoring. Tijdens Interpom 2021 demonstreren ze graag wat de online platformen 'WatchITgrow' en 'DjustConnect' voor de aardappelsector kunnen betekenen.

Ze tonen hoe deze innovatieve en gebruiksvriendelijke toepassingen landbouwers bijstaan om eenvoudig en veilig verschillende applicaties en de bijhorende data aan elkaar te linken. Door samen te werken met alle spelers uit de landbouwsector, van telers tot loonwerkers, adviseurs en afnemers zetten ILVO en VITO Remote Sensing, samen met de gebruikers, grote stappen voorwaarts richting een meer efficiënte en duurzame landbouw.

Via WatchITgrow krijgen telers uitgebreide informatie over de groei en gezondheid van hun gewassen, kunnen ze op eenvoudige wijze alle relevante data digitaal bijhouden en, indien gewenst, uitwisselen met klanten en adviseurs. Dit uitwisselen gaat vanaf nu eenvoudiger via het centrale datadeelplatform DjustConnect. Door op een veilige en gestructureerde manier data te delen zullen telers steeds meer data onderbouwd advies terugkrijgen en bijvoorbeeld ook objectief kunnen aantonen hoeveel CO2 ze capteren in de bodem om duurzamer te telen.

DjustConnect laat telers toe om de toegang tot hun bedrijfsgegevens bewust te beheren zonder een hoop administratie. Dit levert hen niet alleen meer controle op, maar ook een goed overzicht van wie vandaag toegang heeft tot de bedrijfsgegevens en waarom. Is de toegang niet langer nodig, kan de toestemming met 1 klik ingetrokken worden. DjustConnect maakt het ook mogelijk om digitale toepassingen onderling te connecteren met als resultaat nog beter, gepersonaliseerd advies én minder administratieve handelingen.

Kom langs op stand 698 tijdens Interpom 2021 en ontdek meer over WatchITgrow en DjustConnect, en hoe je zelf gecontroleerd en veilig data kan uitwisselen. Zo houd je meer tijd over voor wat echt belangrijk is.

Let’s connect @ Interpom 2021!

Product group
OTHER, SOFTWARE AND PROGRAMMING
Product group
OTHER, SOFTWARE AND PROGRAMMING

Necessary cookies (necessary for the correct functioning of the website)


Only accept selected cookies | Delete settings