U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWS VAN DE EXPOSANTEN » Primary Oil Filter

nieuwigheden exposanten editie 2018

Primary Oil Filter

Deze state-of-the-art unit filtert de olie van uw gehele baksysteem en zorgt ervoor dat de olie schoon is en kruim-vrij. Met een doorlaat van slechts 0,8 mm breed, biedt de POF een beter resultaat dan de meeste andere filters geïnstalleerd in dit deel van uw productielijn.
De POF is ontwikkeld ter vervanging van de door Kiremko gebouwde FTB bandfilter. De POF heeft een 10% - 15% lager oliegehalte ten opzichte van zijn voorganger, wat betekent dat de tijd van de omloop van de olie daalt en een grotere hoeveelheid schone olie in de bakoven beschikbaar is.
Als gevolg van de verbeterde kruimscheiding, zullen follow-up filters worden ontzien. Het papierfilter welke geïnstalleerd is in uw verwerkingslijn zal bijvoorbeeld minder papier gebruiken.
Kiremko verwacht dat als de POF wordt toegevoegd aan uw proces, het circulatiesysteem van de bakoven kan worden vereenvoudigd, wat betekent dat uw volledige bakproces een lagere olie-inhoud zal hebben.
Door middel van praktijktesten, blijft Kiremko de POF optimaliseren, zelfs op locatie, wat het oliefilteringsproces efficiënter maakt en uw verwerkingslijn winstgevender.

terug naar overzicht

  • belgapom