U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWS VAN DE EXPOSANTEN » Een nieuwe versie van de KRONEN sla en groenten-centrifuge is op de markt geïntroduceerd

nieuwigheden exposanten editie 2018

Een nieuwe versie van de KRONEN sla en groenten-centrifuge is op de markt geïntroduceerd

De K-serie is de meest gebruikte machine van KRONEN als het gaat om het centrifugeren en drogen van sla en groentes . Er staan er hiervan honderden over de gehele wereld.
Nu is er een vernieuwd ontwerp, de KS-100 PLUS. Deze heeft een nieuw uiterlijk en vooral de technologische aspecten zijn tijdens de ontwikkeling van deze machine zeer goed uitgedacht.
De KS 100 PLUS is ontworpen voor het drogen en centrifugeren van vers gesneden sla, groenten, kruiden, fruit en meer.
De robuuste constructie , de veiligheid en functionaliteit zijn gebaseerd op de eisen die de norm DIN EN 12547 en de norm DIN EN 13621 aan een machine met deze specificaties stellen.
Bovendien is de machine geoptimaliseerd met betrekking tot de technologische functionaliteiten , de eenvoudige reiniging en de simpele bedienbaarheid De machine kent optimale, efficiënte rotatieresultaten. En heeft een lage, ergonomische (583 mm) lifthoogte wat rugklachten doet voorkomen.
Er zijn individuele instellingsopties mogelijk voor het centrifugetoerental en de draaiperiode op 99 vrij programmeerbare geheugenlocaties. Deze zorgen voor maximaal comfort en voor een optimale aanpassing aan het te verwerken product.
Er kan in beide richtingen gecentrifugeerd worden. De tegengesteld draaiende centrifugecyclus verandert de draairichting automatisch als de helft van de ingestelde centrifugetijd verstreken is. Het product wordt bovendien losser gemaakt en efficiënter gedroogd. Dit resulteert in een hoge droging en productkwaliteit.
De KS-PLUS centrifuges zijn bijzonder eenvoudig te reinigen. Er zijn geen plekken waar het vuil kan ophopen in het draaigebied. Er worden geen schroeven gebruikt, een hellende vloer en een afvoerpijp met een diameter van 100 mm garandeert een optimale waterafvoer.
Voor gedetailleerde informatie kunt u terecht op onze internetsite: www.kronen.eu
Wil u een video bekijken van dit nieuwe model in actie : https://www.kronen.eu/en/maschinen/ks-100-plus/maschinen-videos

terug naar overzicht

  • belgapom