U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWS VAN DE EXPOSANTEN » AMAZONE UX 01 Super - een nieuwe generatie getrokken veldspuiten

nieuwigheden exposanten editie 2018

AMAZONE UX 01 Super - een nieuwe generatie getrokken veldspuiten

De nieuwe generatie getrokken veldspuiten UX 01 met tankinhouden van 4.200 tot 6.200 liter bieden nog meer precisie, capaciteit en comfort. Met een compleet nieuw bedieningsconcept en innovatieve geleiding van de spuitboom met werkbreedten van 21 tot 40 m biedt de UX 01 comfort tot in het kleinste detail.

De nieuwe 60 l vulmengbak bevindt zich direct voor de bedieningsarmatuur. De conisch containervorm met centrale afvoer en enorme afzuigcapaciteit tot 200 l/min garanderen snel, absoluut storingsvrij vullen en compleet leegmaken.

Het Comfort-Pakket van de nieuwe UX 01 Super met de Twin-Terminal 3.0 op de bedieningsarmatuur staat garant voor een nog comfortabelere bediening van de machine. Het bevat standaard een automatische vulstop voor het vullen met de zuigslang.

Alle machines met het Comfort-Pakket plus zijn voor de bediening van de machine uitgerust met een aanraakscherm. De gebruiker kiest alleen nog gewenste functie en de spuit stelt zich automatisch in! Voor het vullen moet alleen nog de slang worden aangekoppeld en de machine vult de spuittank en de schoonwatertank automatisch tot het gewenste tankniveau.

Voor de UX 01 is nu een gestuurde as beschikbaar met een maximale stuurhoek van 28°. Afhankelijk van de bandenmaat en de spoorbreedte is een minimale draaistraal van 4,5 m mogelijk.

terug naar overzicht

  • belgapom