U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWS VAN DE EXPOSANTEN » Stoom anders met SIMON Steam'R

nieuwigheden exposanten editie 2018

Stoom anders met SIMON Steam'R

- De Steam'R-serie is uitgerust met een gloednieuwe generatie ketels: verwarmingsvermogen en hoog rendement dankzij oververhitte stoom die het transport van stoom naar de stoomplaten optimaliseert zonder overconsumptie van stookolie.

- Het nieuwe ontwerp van de stoomplaten optimaliseert de verdeling van de stoom over het gehele te behandelen oppervlak en op diepte.

- Intelligent dankzij een geïntegreerde computer is de Steam'R uitgerust met een reissnelheid (inclusief intercycle travel) vermenigvuldigd met 5 in vergelijking met zijn collega's. Dit zorgt voor een 20 tot 25% sneller bouwtempo. Het verbruik per hectare wordt dus dienovereenkomstig verlaagd. Dit alles terwijl ook gewerkt is aan een goede geluidsisolatie van het gereedschap.

- Aan alles is door de fabrikant gedacht op deze nieuwe Steam'R-serie. Het onderhoud is inderdaad verminderd en zeer toegankelijk gemaakt. De bediening wordt ook vergemakkelijkt door de precieze communicatie met de Steam'R (nauwkeurige SMS op Gsm) en door het assisteren bij het in- en uitklappen van de stoomplaten voor wegtransport of manoeuvreren in het veld. De fabrikant heeft ook rekening gehouden met de wendbaarheid van de Steam'R-serie dankzij een goede draaicirkel en stuurbekrachtiging.

Het Steam'R-gamma voldoet nauwgezet aan de veiligheids- en gebruiksnormen volgens de Europese Machinerichtlijnen en is geschikt voor gebruik in de biologische landbouw.

Simon garandeert zijn Steam'R gamma voor 2 jaar.

4 beschikbare modellen: Steam'R 3 platen 600 kg, Steam'R 3 platen 1.000 kg, Steam'R 4 platen 800 kg, Steam'R 5 platen 1.000 kg.

Enkele indicatieve gegevens: 1 ha in 30 uur, brandstofverbruik 2580 liter/hectare

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

terug naar overzicht

  • belgapom