U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWS VAN DE EXPOSANTEN

nieuwigheden exposanten editie 2018

NIEUW: SQ Pack - VDH Concept

The next generation pack film

Minder dan 3% indroging dankzij dé bewaaroplossing van de toekomst

AMAZONE UF2002 - gedragen spuit

Efficiënt – gebruiksvriendelijk – comfortabel

PowerCombi: tot 25 % meer capaciteit bij inschuren

Vaarwel doorsnee-friet

Standaardaardappelen en -frieten bestaan niet. Succesvol snijden hangt van veel factoren af. Eén van de belangrijkste is de snijapparatuur die u gebruikt.

Pomagro NV - Haspargit®

Haspargit® is de merknaam van een uniek assortiment meststoffen dat door Pomagro NV geproduceerd en verkocht wordt. De meststoffen bestaan uit bijproducten van de suikerindustrie en land-en tuinbouw. Haspargit heeft een sterke reputatie in de professionele aardappelteelt waar het de kwaliteit en opbrengst verbetert. Alle samenstellingen bevatten kalium, calcium en zwavel en kunnen verder verrijkt worden met stikstof, fosfor en magnesium waardoor ze voor elke teelt en bodemtype geschikt zijn. Ook voor de biologische teelt is er een aangepast aanbod.

PRIMEUR: UNIEK PAKKET VOEDSELVEILIGE SMEERMIDDELEN VOOR DE AARDAPPELINDUSTRIE

U bent van harte welkom op onze stand R59 in de Rambla tussen hal 5 en 6 bij ingang Noord. Daar presenteren wij onze 6 beste smeermiddelen voor een optimaal verwerkingsproces van aardappelen. Voor (extreem) lage en hoge temperaturen en bij (extreem) natte of modderige omstandigheden: • Voor hoge tot zeer hoge temperaturen en voor gebruik vanaf zeer lage temperaturen • Voor optimale hechting en extreme bestendigheid tegen water, zuren en logen • Voor het voedselveilig ontvetten en reinigen van toepassingen

VOEDSELVEILIGE ANTI-SCHUIMMIDDELEN MET EEN BIJZONDER EFFECTIEVE KNOCK-DOWN

Van Meeuwen kan op maat gemaakte oplossingen bieden als standaard antischuimmiddelen niet aan uw eisen voldoen. Bij Van Meeuwen richten we ons op kostenprestaties. Het creëren van procesverbeteringen voor onze klanten is wat ons drijft. Ons familiebedrijf, dat werd opgericht in 1934, betrad de markt voor procesadditieven in de jaren 80 en heeft zich er sindsdien in gespecialiseerd.

AGRI – NET zeep voor oogstmachines van PYPE PRODUCTS

Al jarenlang vertrouwen loonwerkers en landbouwers in Vlaanderen op AGRI-NET voor het moeiteloos reinigen van oogstmachines.

Wie niet waagt niet wint, jouw job bij Ardo begint op Stand R32

WAAG JE KANS AAN ONZE JACKPOT. ALTIJD PRIJS !

GEA SmartPacker CX400

SmartPacker's continuous film transport system ensures optimal tracking for high-speed operation

GEA DeltaPak brings high-end thermoformer quality to smaller operations

Alongside the two GEA PowerPak thermoformers on the GEA stand at interpack is the market-entry GEA DeltaPak packaging machine. Perfect for short-run products, it simplifies taking the step from manual to automatic packaging systems by providing an economical solution with the quality and many of the advantages of GEA’s larger thermoformers.

Nieuw model Hooglosser DEZEURE TRANS D25

AMAZONE SwingStop

Actieve dansonderdrukking SwingStop onderdrukt het horizontale zwiepen van de spuitboom

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitsbepaling van aardappelen en frites!

De laatste periode zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van een aantal nieuwe machines voor het keuren en bemonsteren van aardappelen/frites. Deze primeurs willen wij graag aan u presenteren op de beurs.

Gpi op de INTERPOM | PRIMEURS 2018

Gpi is aanwezig tijdens de INTERPOM | PRIMEURS 2018, gehouden in Kortrijk Xpo van 25 t/m 27 november. U bent van harte welkom in hal 5, stand 588.

Insort presenteert zijn eerste einde van de lijnsorteermachine voor diepvrieschips bij Interpom 2018 - de SHERLOCK HYBRID

"BARBARIE - Tracking Palox" (Systeem voor follow-up van uw palox)

BARBARIE – Tracking Palox : Manage and follow your storage boxes with serenity.

Een nieuwe versie van de KRONEN sla en groenten-centrifuge is op de markt geïntroduceerd

HiTec –Kronen ontwatering BDS3000 / 800

Er is een nieuwe versie van het HiTec-Kronen ontwateringssysteem beschikbaar.

NANOTECH CT 50 voertuigreiniger met Quartz Wax van PYPE PRODUCTS

Uw truck en wagen eenvoudig wassen met carwash resultaat!

Castrol olie nodig?

Voortaan vind u alle CASTROL specialiteiten bij PYPE PRODUCTS !

Nieuw type kistenvuller van Mechatec, de BF280,

LA C 320 VOLUMIX

NOVELTY

Innovatie in smeertechniek bij PYPE PRODUCTS

400 gr schroefpatroon & LS vetpomp

NEW CASE-IH " MAXXUM-CVX" 6 CILINDER

Chemie-vrije loofdoding aardappelloof

Nederlands: Duurzame chemie-vrije loofvernietiging (poot) aardappelen Combinatie mechanisch looftrekken en wortel(onder)snijden Deutsch: Umweltfreundlich chemie-frei (Pflanz)Kartoffelkraut beseitigen Kombination mechanisch Krautzupfen und Wurzel(unter)Schneiden

Gpi lanceert 3D animatie Batter Aanmaak Systeem op de Interpom

Op de aankomende Interpom, zal Gpi de 3D animatie lanceren waar getoond wordt

AMAZONE ContourControl

ContourControl actieve geleiding van de spuitboom met actieve dansonderdrukking

Nieuwe ontwikkelingen in kistenkantelaars door VEGNIEK

Vegniek levert reeds enkele jaren de Vegniek BT301 vooroverkantelaar. Deze vooroverkantelaar heeft geen draaipunten naast de kist. Hierdoor kunnen de kisten strak tegen elkaar gezet worden. Andere kenmerken van deze vooroverkantelaar zijn het hoge hefvermogen en de korte voorbouwmaat. Hierdoor is het zelfs mogelijk 2 volle kisten te transporteren.

Xcalibur bereikt uitzonderlijke resultaten, de nieuwe norm in de aardappelindustrie!

Xcalibur bereikt uitzonderlijke resultaten, de nieuwe norm in de aardappelindustrie! OptiServe bestaat 15 jaar...

Primary Oil Filter

De Primary Oil Filter (POF) is een van de nieuwste innovaties op het gebied van het filteren van olie welke Kiremko in de herfst van 2018 zal introduceren.

VHM presenteert op de Interpom 2018 de nieuwe BigBagFilr!

NIEUW | VHM zal tijdens de Interpom 2018 de nieuwe BigBagFilr presenteren, een unieke machine!

Machines 3.0 te bewonderen bij Steenvoorden Machines BV

Nieuw zoutbad, kluitenscheider en lappendroger te zien op stand 604, Ook gratis koffie fris en bier !

Driftbeperking en toch optimaal spuiten ? Syngenta maakt het u gemakkelijk

Driftreductie : maak er werk van !

Stoom anders met SIMON Steam'R

Simon verhoogt de commercialisering van zijn nieuwe reeks robots voor het desinfecteren van stoomgrond. De constructeur vertrouwt op de vele troeven van zijn Steam'R.

PlanetProof produceren met voedselveilige axiaalrollen

Nog niet iedereen ziet de grote voordelen van het laten herstellen van axiaalrollen van agrarische machines. Dat herstellen een stuk goedkoper is dan vernieuwen is op zich al een groot voordeel. Er zijn echter nog veel meer redenen om versleten rollen niet weg te gooien, maar ze duurzaam te laten repareren. Denk daarbij aan het fors terugdringen van de afvalberg en de voordelen van het volledig custom made repareren. Vulkanisatie Zeeland voorziet de axiaalrollen van een rubbersamenstelling die voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen op het gebied van voedselveiligheid (Food Grade). Vanuit de rubberleverancier wordt een certificaat afgegeven dat onderschrijft dat de herstelde axiaalrollen aan de eisen voor voedselveilige verwerking van groenten en fruit voldoen.

Nieuwe messenschiller MS-30: bewezen techniek in een groter jasje!

Door continu te blijven innoveren met nieuwe machines en het verfijnen van bestaande machines, blijft Sormac in staat ontwikkelingen in de markt voor te blijven. Door deze kernwaarden te combineren, presenteert Sormac met trots de messenschiller type MS-30.

Nieuwe versie van WatchITgrow

WatchITgrow, de webapplicatie voor aardappelmonitoring in België, breidde eerder dit jaar uit met een aantal nieuwigheden. Deze mogelijkheden dragen bij tot een verbeterde gewasopvolging, met het oog op een duurzame verhoging van de opbrengsten, zowel kwalitatief en kwantitatief.

AMAZONE UX 01 Super - een nieuwe generatie getrokken veldspuiten

Comfortabele bediening tot in het kleinste detail

Amazone stelt nieuwe Amatron 4 terminal voor

Terminal laat zich bedienen zoals een smartphone.

QCC 45 edition

QCC Edition Natuurlijke koudemiddelen in een plug & play koelunit! De QCC 45 en 80 Edition compact koelers met natuurlijke koudemiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor de wensen vanuit de markt. Met een minimale hoeveelheid natuurlijk koudemiddel zijn de koelers duurzaam door uitstekende koeltechnische eigenschappen met een laag energieverbruik. De QCC Editions zijn ontworpen voor aardappelbewaring in kisten voor de lange termijn. Ze zijn geschikt voor bewaarplaatsen in gematigde klimaten en hebben een koelcapaciteit voor bewaring van ongeveer 500 en 1000 ton. De koelmachines zijn ontworpen om na de oogst de aardappelen snel in te koelen tot de gewenste bewaartemperatuur. Dit resulteert in minder gewichtsverlies met uiteindelijk een hoger bewaarrendement. Specs: - Natuurlijke koudemiddelen - Hoge koelcapaciteit - Koelcapaciteit voor opslag van 500 en 1000 ton - Plug & play koelunit

Een nieuwe hopper voor een grotere stroom

Foodgrade NUTRASTANE gamma van PYPE PRODUCTS

Voeding veilig smeren van uw machinepark.

BEWAARSCHUUR VAN DE TOEKOMST

Altez Agrarische Bouw, marktleider in het bouwen van bewaarloodsen, zal de bewaarschuur van de toekomst bouwen. Het akkerbouwbedrijf Van Peperstraten, in samenspraak met Greenpoint, heeft Altez Agrarische Bouw het vertrouwen gegeven voor het bouwen van de bewaarschuur van de toekomst.

FAM Tridis 240P maakt Lamb Weston / Meijer nogal Ziggy

Lamb Weston / Meijer maakt gebruik van verschillende FAM Tridis™ 240P voor de productie van hun Ziggy-frieten: een heel krokante friet met een unieke vorm. Lamb Weston / Meijer is een samenwerkingsverband tussen Lamb Weston, de toonaangevende aardappelfabriek in Noord-Amerika, en Meijer Foods, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in bevroren aardappelproducten. Het werd opgericht in 1994.

Kunstmeststrooier KUHN AXIS 50.2 met EMC !

Ongeëvenaarde strooinauwkeurigheid met de kunstmeststrooiers van KUHN. Het assortiment AXIS H-EMC-(W) en de modellen AXIS M-EMC-(W) bieden een unieke combinatie van innovatieve technologieën om te voldoen aan de verwachtingen van hedendaagse professionals. Dit zijn de voornaamste kenmerken: CDA-systeem, ISOBUS-opties, hydraulische of mechanische aandrijving van de strooischijven en in het bijzonder de integratie van EMC-technologie om de dosering afzonderlijk en constant voor elke schijf af te stellen. Deze machines zijn ontworpen om zowel meststoffen als slakkenkorrels en fijn zaad te strooien, zonder dat de landbouwer er rechtstreeks bij betrokken is. Hij moet zich enkel concentreren op het rijden.

SBU-134 Sorma verticale verpakkingsmachine

Hoge snelheid verticaal aardappelen en uien verpakken. Snelheid, flexibel, verschillende verpakkingen

Grote koelschuifdeuren/-wanden voor aardappelbewaring

Welkom bij Salco, de specialist in bedrijfsdeuren Salco B.V. produceert een breed pakket aan deuren voor de industriële-, agrarische- en koeltechnische sector. Om welk type bedrijfsdeur het ook gaat, wij bieden duurzame, pasklare oplossingen voor vrijwel iedere denkbare toepassing.

NIEUW! Rotorkopeg KUHN HR 3040

De nieuwe rotorkopeggen KUHN HR 3040 zijn geschikt voor tractoren tot 300 pk.

Aardappelhandboek

Nieuw: Aardapelhandboek

Raven RS1

All-in-one GPS.

Duurzaam water gebruik in de AgroFood sector

Al meer dan 20 jaar, ontwikkelt en levert VAM WaterTech complete water oplossingen voor de AgroFood sector. VAM WaterTech voorziet in innovatieve oplossingen voor efficiënt watergebruik, verhoogde voedsel veiligheid, betere kwaliteit and verlenging van de bewaartijd. Onze specialiteit is het duurzaam hergebruik van waswater van aardappels, wortelen, appels en peren.

EVO 290, de eerste bunkerrooier met AirSep

Packo Pumps ontwikkelt nieuwe ontgassingspomp

RevolutionAir

Grote onthulling! Interpom: Zondag 25 november 12.00 uur stand 112, U bent van harte welkom.

Interpom ’18 wordt een editie van “eerste keren” voor Dewulf

Dewulf, full-liner in landbouwmachines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen, heeft een aantal “eerste keren” voorzien voor Interpom 2018. Zo zal de fabrikant tijdens deze hoogmis voor de aardappelindustrie de allereerste RA3060 Essential en de SC 300 onthullen aan het grote publiek.

Nieuwe generatie: De vierrijige zelfrijder VARITRON 470 Platinum

Uitbreiding van de Turbocleaner: generatie II

De evolutie van de SE-Serie

Opleiding: Trekkerbehendigheid

Haal meer rendement uit uw trekker!

Innovatief 48 Volt elektrisch aangedreven EnviMaxX aardappel looftrekker

REMA Environmental Machinery heeft een volledig 48 Volt elektrisch aangedreven aardappel looftrekker ontwikkeld. Het prototype EnviMaxX-E-475LT heeft dezelfde prestaties als een hydraulisch aangedreven versie.

Sormac B.V. NEN-EN ISO 9001:2015 gecertificeerd!

In januari 2018 heeft bij Sormac B.V. de audit plaatsgevonden voor het behalen van het NEN-EN ISO 9001:2015 certificaat voor kwaliteitsmanagement. Met grote trots kunnen wij mededelen dat wij dit certificaat hebben behaald en Sormac zich vanaf heden ISO-9001 gecertificeerd mag noemen!

Duurzaam optimaliseren van spuitvloeistoffen met WaterXTR

Duurzaam optimaliseren van kwaliteit, efficiency en rendement van spuitvloeistoffen met WaterXTR Het Homburg WaterXTR™ CO2-injectiesysteem behandelt water bedoeld voor spuitvloeistoffen. Enerzijds reguleert en optimaliseert WaterXTR de pH-waarde, anderzijds zorgt het hydrodynamica systeem van WaterXTR ervoor dat de spuitvloeistof gemagnetiseerd wordt voor een nog betere bedekking en hechting op het gewas.

FTNON SPD-200 Paprika Ontkernsysteem

Een 2-pocketsysteem in een nieuwe, hygiënische versie

Aardappelen in Vlaanderen: een KENNISgedreven verhaal!

FAM helpt Better Made betere snacks produceren

Het heeft niet veel moeite gekost om Better Made, een Amerikaanse producent van aardappelchips, te overtuigen om over te schakelen op de productreeks van FAM Centris™. Een proefsessie was het enige dat nodig was om de verbetering in kwaliteit en het niveau in ondersteuning aan te tonen. Better Made is een Amerikaanse producent van een hele reeks aan aardappelchips, aardappelsticks en popcorn. Het bedrijf uit Detroit produceert elk jaar meer dan 27 miljoen kg aardappelchips. Ze gebruiken daarvoor, tien maanden per jaar, aardappelen uit Michigan. De producten van Better Made zijn betaalbaar, maar om deze prijzen te kunnen behouden is de beste technologie nodig.
  • belgapom