U bent hier: BEZOEKEN » Exposanten » FAM

exposanten editie 2018

FAM Stand 199

Neerveld 2
2550 KONTICH
Belgium

tel:+32 34509220

e-mail: info@fam.be

website: www.fam.be

merken:
CENTRIS, DORPHY, FAM, MANTIS, STUMABO

categorieën:
Aardappelsnijmachines
Snijmachines

Nieuws

FAM helpt Better Made betere snacks produceren

Het heeft niet veel moeite gekost om Better Made, een Amerikaanse producent van aardappelchips, te overtuigen om over te schakelen op de productreeks van FAM Centris™. Een proefsessie was het enige dat nodig was om de verbetering in kwaliteit en het niveau in ondersteuning aan te tonen. Better Made is een Amerikaanse producent van een hele reeks aan aardappelchips, aardappelsticks en popcorn. Het bedrijf uit Detroit produceert elk jaar meer dan 27 miljoen kg aardappelchips. Ze gebruiken daarvoor, tien maanden per jaar, aardappelen uit Michigan. De producten van Better Made zijn betaalbaar, maar om deze prijzen te kunnen behouden is de beste technologie nodig.

Meer info

Vaarwel doorsnee-friet

Standaardaardappelen en -frieten bestaan niet. Succesvol snijden hangt van veel factoren af. Eén van de belangrijkste is de snijapparatuur die u gebruikt.

Meer info

FAM Tridis 240P maakt Lamb Weston / Meijer nogal Ziggy

Lamb Weston / Meijer maakt gebruik van verschillende FAM Tridis™ 240P voor de productie van hun Ziggy-frieten: een heel krokante friet met een unieke vorm. Lamb Weston / Meijer is een samenwerkingsverband tussen Lamb Weston, de toonaangevende aardappelfabriek in Noord-Amerika, en Meijer Foods, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in bevroren aardappelproducten. Het werd opgericht in 1994.

Meer info
Terug naar overzicht
  • belgapom